7 grunner til å trene

Kjenner du at kroppen er stiv og slapp? Da gjelder det å komme seg ut og starte å trene! Her er en liste med fordeler du får ved å trene. 

 

1. Styrk skjelett og muskulatur

Gjennom trening vil muskulaturen bygge seg opp over tid, dette fører til at kroppen tåler mer påkjenning og kan yte bedre. Skjelettet blir også styrket over tid gjennom trening ettersom støt og bevegelse stimulerer skjelettet til å bli sterkere. 

 

2. Forebygg sykdom

Regelmessig trening øker blodsirkulasjonen i kroppen, dette gjør at blodet transporterer bort mer gift og bakterier i kroppen. Dette demper mulighetene for høyt blodtrykk, slaganfall, diabetes, angst, stress, hjerteinfarkt og kreft. En veltrent person er ikke helt herdet for infeksjoner, men når kroppen er i balanse vil man være mer rustet mot bakterier, infeksjoner og sykdommer. 

 

3. Få økt selvfølelse

Gjennom trening kan du bygge opp din indre styrke. God fysikk og følelse av velvære vil hjelpe deg med å oppnå høyere selvsikkerhet og psyke. 

 

4. Reduser risikoen for hjerte og karsykdommer 

Studier viser at de som trener regelmessig minsker risikoen for å dø av hjertesykdom med to til tre ganger, dette er fordi mengden fett i blod og årer minskes og muligheten for blodpropp synker. Mer enn hvert andre dødsfall er forårsaket av hjerte og karsykdommer.

 

5. Få bedre søvn

Ved å slite seg ut er det lettere med total avslapping. Når vi sover reparerer kroppen seg, regulerer blodsukkeret og justerer forbrenningen. Dette fører til at kroppen får bedre søvn og livskvaliteten går opp. 

 

6. Få bedre kondis

Hold ut lengre! Gjennom regelmessig trening vil kondisjonen bli bedre og du vil kjenne at du kan løpe lengre eller gå i flere trapper før pusten tar over. 

 

7. Få økt glede

Gjennom trening vil kroppen selv produsere belønnings endorfiner som skaper en følelse av belønning og lykke. Disse endorfinene er kalt endogenous morphine.

 

Fornebu PT Studio er et moderne treningssenter hvor du får kyndig veiledning fra erfarne personlige trenere som har mange års erfaring. Hos oss kan du trene i trygge omgivelser hvor du blir ivaretatt fra første stund. Vi hjelper deg med å komme tilbake i form for en bedre hverdag hvor du orker mer.

Fornebu PT Studio er sentralt plassert på Technopolis på Fornebu med enkel tilgang på parkering for de som skulle behøve det. Ved at vårt treningssenter er lite og bare adgang for våre kunder har vi god kontroll på hygiene og smittevern tiltak. Kom til oss for en gratis PT konsultasjon slik at vi sammen kan finne den beste treningsmåten som passer deg.

Innholdsfortegnelse

Del innlegget:

Kontaktskjema

Skriv eventuelt hvilken pakke du ønsker.