Massasje hos muskelterapeut

Tren og beveg deg uten smerter. Alt for mange lar smerter begrense muligheten for å være i fysisk aktivitet.
Massasje lindrer smerter og stress. Formålet med sportsmassasje er generelt å redusere muskelspenninger, muskelsmerter og stress. Massasje brukes også ofte av idrettsutøvere for å forbedre ytelse og restitusjon. Det er generelt ingen negative bivirkninger, men du bør likevel være i normal form.

Muskelterapeut André Dragnes

muskelterapeut
André Dragsnes

Møt vår muskelterapeut

Vår massør og Personlig Trener André har tidligere erfaring som  Muskelterapeut fra Klinikk for Alle, i tillegg til over 15 års erfaring som PT i SATS og tidligere ELIXIA. Det er han du skal gå til når du har behov for massasje på Fornebu.

REHABILITERING OG PREHAB

Har du spesielle behov for opptrening eller rehabilitering har vi flere trenere med god erfaring og kompetanse på dette. Ta kontakt med oss for en uforpliktende PT konsultasjon.

ONLINE BOOKING

Muskelterapi i Oslo (Fornebu)

Rollen til en muskelterapeut er å behandle muskelspenninger, som ofte kommer av stress eller overanstrengelse. Muskelterapi øker din velvære og fjerner smertene som kommer av disse spenningene. Målet er å restaurere musklene tilbake til et mer avslappet og sunt nivå. Når du trenger muskelterapi i Oslo, så fjerner vi triggerpunkt og knuter – gå en smertefri hverdag i møte.  

Du møter vår muskelterapeut på Fornebu, Oslo.