Personlig trenER (PT)

Bruk av Personlig Trener i Norge har eksplodert de siste 3-5 årene og i dag finner vi alle mennesker av alle slag som bruker PT. Vår yngste og eldste kunde på Fornebu PT-Studio er henholdsvis 14 og 84 år, der i mellom har vi alle aldersgrupper med ulike trenings erfaringer. Det er ikke lenger slik at PT er forbeholdt de suksessrike businessmenn og toppidrettsutøvere. Hos oss ønsker vi at ALLE skal føle seg velkomne og føle trygghet i et miljø som mange opplever litt overveldende og skremmende.

Profesjonell personlig trening

Vi er profesjonelle personlige trenere med et brennende engasjement for å skape treningsglede, motivasjon og resultater for våre kunder. Hos oss er det ingen krav til dress-code, form eller styrke. Vi har som mål og alltid levere PT-timer av høy kvalitet. Vi setter opp nivå og mål for treningen sammen med deg, og er opptatt av et personlig og tett samarbeid. 

Hvem har nytte av personlig trener?

Uansett form eller forhåndskunnskap om trening, så er en PT noe som vil hjelpe deg videre fra der du er i dag. En personlig trener skreddersyr opplegget for deg, slik at du får raskere resultater og bedre motivasjon, enn om du skal forsøke å ta neste steg alene. 

 

Hos oss vil du være i trygge og faglige hender, og vi hjelper deg videre i din treningsprogresjon, om du er helt nybegynner eller ønsker å ta et steg videre fra en allerede god form.

Med personlig trening: 

  • får du bedre motivasjon for å lykkes. 
  • personlig oppfølging av fagfolk.
  • oppnår du en raskere vei til målet
  • orker du mer i hverdagen med mer energi
  • lærer du riktig treningsmetode for å lykkes, på ditt nivå
  • blir du sterkere og i bedre form
  • er du mer skjermet enn på et ordinært treningssenter

 

 

Vi hos Fornebu PT-studio bistår med:

Det å ta steget inn i et treningssenter når man føler seg dårlig trent og overvektig kan være en stor utfordring for mange. Vi har et miljø og god kompetanse for og hjelpe deg i gang. Ta kontakt med oss for en uforpliktende PT konsultasjon.

Funksjonell styrke og utholdenhet er viktig for generell helse og kvalitativ livsglede. Uansett nivå, målsetning, erfaring og utfordring du måtte ha… Ta kontakt med oss for en uforpliktende PT konsultasjon.

To av de viktigste forutsetningene for å lykkes med trening er søvn og kosthold. Søvn kan vi ikke direkte gjøre noe med men med sunt kosthold og riktig aktivitet sover vi bedre. Vi hjelper deg gjerne med kostholdsveiledning. Ta kontakt med oss for en uforpliktende PT konsultasjon.

God generell fleksibilitet og mobilitet er en forutsetning for å trene og prestere uten smerter og skader. Vi har kompetansen om du har spesielle behov. Ta kontakt med oss for en uforpliktende PT konsultasjon.

Har du spesielle behov for opptrening eller rehabilitering har vi flere trenere med god erfaring og kompetanse på dette. Ta kontakt med oss for en uforpliktende PT konsultasjon.

Online Booking av personlig trening