PERSONLIG TRENING

Fornebu PT-Studio tilbyr et unikt treningsmiljø med fokus på helse og sunnhet. Vi mener at styrke kommer innenfra og det gjenspeiler hele vår grunnfilosofi og visjon: Make a strong body & mind.

PT-Konsultasjon

Vi tilbyr personlig trening i flere varianter. Book en gratis uforpliktende konsultasjon så finner vi det som passer deg eller dere.

Gratis | 1 timer

PT PÅ FORNEBU PT-STUDIO

På Fornebu PT-Studio møter du profesjonelle personlige trenere som rendyrker yrket sitt. Vi er spesialister innen styrketrening, prestasjon og livsstilsendring. Vi har et brennende engasjement for å skape treningsglede, motivasjon og resultater for våre kunder. Hos oss er det ingen krav til dress-code, form eller styrke. Vi har som mål og alltid levere personlig trening av høy kvalitet. På Fornebu PT-Studio er vi opptatt av at alle skal bli sett, få kjenne mestringsfølelse og oppleve hver treningsøkt som dagens høydepunkt. Fornebu PT-Studio hjelper deg å nå dine mål, enten det er å prestere bedre, eller bare få et bedre liv med deg selv. Vi er opptatt av et personlig og tett samarbeid. Hos oss møter du kompetente, flinke, voksne, bra personer som gleder seg til å møte akkurat deg. Vil du bli sterkere, få bedre holdning, øke balansen, gå opp eller ned i vekt eller kanskje bare lære deg å trene riktig med dine forutsetninger? Da er Fornebu PT-Studio stedet for deg!

Noen av de største fordelene vi kan nevne med personlig trener er:

 • Personlig oppfølging
 • Større motivasjon for å lykkes
 • Raskere/bedre resultater
 • Mindre skaderisiko, trener mer riktig
 • Tilegner deg større kunskap om trening selv

Vi tilbyr personlig trening i flere alternativer som:

 • PT-Single: Personlig trening en til en
 • PT-Duo: Personlig trening duo hvor dere som par trener sammen med en trener
 • PT-Small Group: Personlig trening i liten gruppe, 3-6 personer med en trener
 • PT-Bedrift: Trening for bedriftsgrupper
 • Vi tilbyr treningstimer på 25minutter og 55minutter.

HVEM HAR NYTTE AV PERSONLIG TRENING?

Uansett form eller forhåndskunnskap om trening, så er en PT noe som vil hjelpe deg videre fra der du er i dag. En personlig trener skreddersyr opplegget for deg, slik at du får raskere resultater og bedre motivasjon, enn om du skal forsøke å ta neste steg alene.

Hos oss vil du være i trygge og faglige hender, og vi hjelper deg videre i din treningsprogresjon, om du er helt nybegynner eller ønsker å ta et steg videre fra en allerede god form.

Med personlig trening:

 • får du bedre motivasjon for å lykkes.
 • personlig oppfølging av fagfolk.
 • oppnår du en raskere vei til målet
 • orker du mer i hverdagen med mer energi
 • lærer du riktig treningsmetode for å lykkes, på ditt nivå
 • blir du sterkere og i bedre form
 • er du mer skjermet enn på et ordinært treningssenter

 

Ta steget i dag, fremtiden er foran deg, og dine valg i dag gir deg resultater i fremtiden. Vår kompetanse og rådgivning vil være tilgjengelig hele tiden og vi bistår med et skreddersydd program, for å sikre din suksess. Uansett hvordan formen din er i dag, så vil du oppnå gode resultater hos oss.

VI PÅ FORNEBU PT-STUDIO BISTÅR MED:

VEKTKONTROLL

Det å ta steget inn i et treningssenter når man føler seg dårlig trent og overvektig kan være en stor utfordring for mange. Vi har et miljø og god kompetanse for og hjelpe deg i gang. Ta kontakt med oss for en uforpliktende PT konsultasjon.

STYRKE & UTHOLDENHET

Funksjonell styrke og utholdenhet er viktig for generell helse og kvalitativ livsglede. Uansett nivå, målsetning, erfaring og utfordring du måtte ha… Ta kontakt med oss for en uforpliktende PT konsultasjon.

KOSTHOLDSVEILEDNING

To av de viktigste forutsetningene for å lykkes med trening er søvn og kosthold. Søvn kan vi ikke direkte gjøre noe med men med sunt kosthold og riktig aktivitet sover vi bedre. Vi hjelper deg gjerne med kostholdsveiledning. Ta kontakt med oss for en uforpliktende PT konsultasjon.

FLEKSIBILITET & MOBILITET

God generell fleksibilitet og mobilitet er en forutsetning for å trene og prestere uten smerter og skader. Vi har kompetansen om du har spesielle behov. Ta kontakt med oss for en uforpliktende PT konsultasjon.

REHAB & PREHAB

Har du spesielle behov for opptrening eller rehabilitering har vi flere trenere med god erfaring og kompetanse på dette. Ta kontakt med oss for en uforpliktende PT konsultasjon.

VÅRE TRENERE

På Fornebu PT-Studio møter du profesjonelle personlige trenere som rendyrker yrket sitt. Vi er spesialister innen styrketrening, prestasjon og livsstilsendring. Vi har et brennende engasjement for å skape treningsglede, motivasjon og resultater for våre kunder.

Innholdsfortegnelse

Kontaktskjema

Skriv eventuelt hvilken pakke du ønsker.