Fornebu PT Studio – Make a strong body & mind

Vårt treningsstudio

Fornebu PT Studio er et topp moderne treningsstudio som du finner på Technopolis på Fornebu i Bærum kommune. Våre lokaler er fullt utstyrte for en perfekt treningsøkt i sikre omgivelser. 

Hos oss har vi stort fokus på at treningsstudioet skal ha det beste utstyret, som er godt ivaretatt. Våre PT’er følger deg opp og hjelper deg med riktig bruk av utstyret. Vi har ikke åpent treningsstudio for alle, men er et spesialisert treningsstudio med utdannede og engasjerte personlige trenere som skal hjelpe deg å nå dine personlige mål.

Vårt treningstudio ligger sentralt plassert på Fornebu i Bærum. Det er veldig enkelt å komme seg til treningstudioet i fra Oslo, Eiksmarka, Østerås, Bekkestua, Asker, Sandvika, Høvik eller andre nærliggende områder. Det er kollektivtransport tilgjengelig utenfor døren. Samt at det er parkeringsplasser like utenfor inngangsdøren til Fornebu PT Studio eller så kan du parkere i parkeringshuset under Technopolis eller på Scandic Fornebu.

I tillegg til at vi tilbyr personlig trening for alle har vi også bedriftsavtaler slik at de ansatte kan få en bedre hverdag med en kropp som er frisk og velfungerende. Allerede i dag er det mange av bedriftene som er leietakere i Technopolis sine lokaler i dag som er våre kunder. Ta kontakt med oss for en samtale om personlig trening for dine ansatte.

Velkommen til oss for en sikker og trygg trening. Vi tar smittevern på alvor og sørger for at både lokale og utstyr er rent og pent. Vi har også god plass i våre lokaler ved at du alltid har god avstand til andre som trener samtidig i lokalet da vi kun har treningstudioet åpent for de som får personlig oppfølging av sin egen PT.