André Dragsnes

Sertifisert Personlig Trener

Hver treningsøkt er en investering i økt livsglede og egen helse

André er glad i store fjell, grønne sletter og utfordrende natur enten det er med ski på bena eller med golfbag på ryggen. Golf og alpint er André sine store lidenskaper ved siden av det å drive Fornebu PT-Studio.

 

«Jeg begynner å bli en voksen mann og det å kunne fortsette gleden av å prestere på ski og golf uten større fysiske hindringer bruker jeg som min største motivasjonsfaktor for å holde min egen trening gående»

 

André har siden 2007 jobbet seg opp solid erfaring som personlig trener og er opptatt av at klientene sine skal kjenne på utfordringer, men føle trygghet og ikke minst kjenne på mestringsfølelse under trening. Med fokus på god bevegelse, stabilitet, balanse og styrke tilrettelegger André for resultater og treningsglede. Med André som din personlige trener får du i tillegg til hans erfaring og engasjement nyte godt av hans brede kompetanse som muskel-terapeut.

 

André er også Titleist Performance Institutt Sertifisert for alle som ønsker golf spesifikk fysisk trening. Med hjelp av Titleist Institute sitt anerkjente screening system for golfere kan André enkelt kartlegge dine fysiske forutsetninger i sammenheng med din golf sving. På den måte kan han skreddersy et målrettet personlig treningsopplegg til deg.

 

André har jobbet i roller som personlig trener, daglig leder og leder for personlig trening i SATS frem til 2018 hvor han var med å etablere Fornebu PT-Studio. Som trener er Andrè opptatt av å skape trygghet hos sin klienter og resultater gjennom gjensidig hardt arbeid.

Utdanning

SERTIFISERT PERSONLIG TRENER
American Sport & Fitness Association ASFA

 

PERSONLIG TRENER
Akademiet for Personlig Trening

 

TITLEIST PERFORMANCE SERTIFISERT
Titleist Performance Institutt

 

STRENGHT AND CONDITIONING SPECIALIST
Poliquin International Certification Program

 

ELEIKO STRENGTH COACH
Exceed Performance

 

COACHING
Akademiet for Personlig Trening

 

MASSØR
Manumedic

 

ACTIVE AND CORRECTIVE EXERCISES
Redcord Clinic

 

KETTLEBELL INSTRUKTØR
ELIXIA Education

Personalia

NASJONALITET
Norsk

 

FØDT
1975

Spesialitet

  • Styrketrening
  • Golf spesifikk trening, mobilitet/power
  • Belastningslidelser

Idrettserfaring

Golf og Alpint

Kontakt

Kontaktskjema

Skriv eventuelt hvilken pakke du ønsker.