Fornebu PT Studio – Make a strong body & mind

Priser

Fornebu PT-Studio 2024

PT-Single (55 minutter)

«PT-Single» er pt-timer hvor du trener ekslusivt med din PT i 55 minutter treningsøkter.

Ønsker du en lengre avtale med månedlig betaling tilbyr vi følgende pakker med 12 måneder betalings-avtale til vår beste timepris:

PT-Online

«PT-Online» er PT tilbud til deg som ønsker oppfølging av personlig trener via nett.

Bedrifts PT

Ønsker dere generelt bedre helse blant ansatte og mindre sykefravær? Fornebu PT-Studio tilbyr tilrettelagte bedriftstreninger for din bedrift. Trening i arbeidstiden kan høres skremmende ut for arbeidsgivere og ledere, men det bør det ikke være. Trening i arbeidstiden viser seg å være en effektiv metode for å få opp produktiviteten samtidig senke korttidsfraværet. Ta kontakt med oss for tilbud til din bedrift.

BOOK EN UFORPLIKTENDE PT-KONSULTASJON ALLEREDE NÅ!​

Er du usikker på hva det innebærer å trene med personlig trener, eller ønsker du en nærmere introduksjon på hva vi kan tilby på Fornebu PT-Studio?

Book et uforpliktende møte med en trener hvor vi introduserer vårt fantastiske studio, kartlegger dine ønsker, trenings erfaringer og utfordringer frem til målet. Første PT-konsultasjon innebærer sjelden mye fysisk aktivitet, men i noen tilfeller vil det være behov for mer fysisk screening allerede ved første konsultasjon.